20 травня 2024 09:56

Фрідман - про слова Максимова, що 70% гравців СК "Дніпро-1" домовилися з іншими командами: "Він знає, хто хоче піти - кілька людей, але називати таку цифру - я не знаю, для чого це робити"

Комерційний директор "Дніпра-1" В'ячеслав Фрідман ексклюзивно для Tribuna.com прокоментував слова головного тренера команди Юрія Максимова, що 70% гравців "Дніпра-1" вже домовилися з іншими командами.


– Чи можете прокоментувати слова Юрія Максимова про те, що 70% гравців «Дніпра-1» домовилися з іншими командами?


- Немає коментарів, у нього спитайте. Я з Максимовим у публічній площині не хочу розпочинати дискусію з приводу таких коментарів. Минулого разу він сказав, що за нього 13 людей пішли з команди, після гри з «Кривбасом». Я так не нарахував. Зараз він сказав 70% – я не вірю у стільки. Я не хочу вступати з ним у дискусію в громадській площині. Запитайте його.


Багато хто вже до мене звернувся. Я ні з кого не хочу вступати в публічні дебати. Я його бачив, нам він такого не говорив. Він знає, хто хоче піти – кілька людей, але називати цифру 70% – я не знаю, навіщо це робити.


– Загалом, яка зараз ситуація у команді, які плани на наступний сезон?

– Плани – грати в УПЛ. Яким складом – поки що не знаємо. Ви ж бачите, як грають матчі у Дніпрі – по 4-5 годин, по 3-4 тривоги кожен матч. Які плани можуть бути?

Скінчиться гра з «Чорноморцем» – сядемо і з Максимовим поговоримо, і з гравцями. Попередньо розуміємо, що відбувається, але не більше, – сказав Фрідман.