19 травня 2024 18:16

Юрій МОРОЗ: "Маємо надію показати на Євро яскравий, сучасний, переможний футбол"

Головний тренер юнацької збірної України Юрій Мороз узяв участь у пресконференції напередодні старту фінального турніру Євро-2024 (U-17).


12 травня юнацька збірна України (футболісти не старші 2007 року народження) вирушила на Кіпр, де з 20 травня до 5 червня проходитиме фінальна частина Євро-2024 (U-17). Перед стартом турніру наставник синьо-жовтих Юрій Мороз відповів на запитання на пресконференції.


«Ми раді перебувати тут, вдячні організаторам турніру за те, що все так добре проходить. Маємо надію показати яскравий, сучасний, переможний футбол.

Буде, мабуть, важкувато грати проти команди-господаря за підтримки кіпрських уболівальників. Але всі команди в рівних умовах. Гадаю, по ходу поєдинку хлопці будуть давати собі раду із цим психологічним станом. Але буде важкувато, ми це розуміємо.


Погоджуюся з думкою колег-тренерів, що тут високий рівень організації — практично немає жодних питань. Що стосується турнірного становища, то ми всі бажаємо перемагати. Але важливо ще й показувати видовищну гру, щоб хлопці виконували бажане на футбольному полі, і перемогли найсильніші», — сказав Юрій Мороз.