19 травня 2024 13:07

У "Барсі" вважають, що відставку Хаві за висловлювання буде складно пояснити. Майбутнє тренера визначиться після зустрічі із Лапортою у понеділок

Майбутнє Хаві в Барселоні може прояснитися в понеділок.


Раніше повідомлялося, що президент "Барселони" Жоан Лапорта вирішив припинити співпрацю з головним тренером після закінчення сезону після його заяв про економічну ситуацію в клубі, незважаючи на те, що 25 квітня керівник оголосив на прес-конференції, що Хаві залишається. Клуб має заплатити 20 млн євро компенсації, якщо звільнить Хаві та його штаб.


Як стверджує Mundo Deportivo, на 20 травня призначено зустріч за участю Лапорти та Хаві, за підсумками якої стане зрозуміло, чи збирається президент звільнити тренера. На зустрічі очікується присутність спортивного директора каталонців Деку та, можливо, Алехандро Ечеваррії, довіреної особи всіх трьох.

У клубі вважають, що звільнення Хаві за висловлення власної думки буде важко пояснити. Крім того, впливові особи в Барселоні обговорюють, що можливу відставку буде складно пояснити вболівальникам, враховуючи, що зовсім недавно клуб офіційно оголосив про продовження співпраці з Хаві, а команда вийшла на друге місце в таблиці.