17 травня 2024 14:21

Том Хенкс про те, як став футбольним фанатом: "Нічия з "Астон Віллою" 1:1. З "Астон Віллою"? Хм, схоже, це прекрасне містечко"

Сезон у Прем'єр-лізі добігає свого кінця. За тур до кінця інтриг залишилось не так багато і вже відомі усі учасники Ліги чемпіонів від Туманного Альбіону. Серед них є "Астон Вілла", яка вперше у своїй історії зіграє у цьому єврокубку, посівши четверте місце в АПЛ. В останньому домашньому поєдинку нинішньої кампанії бірмінгемці зіграли у результативну нічию з "Ліверпулем" - 3:3. На цьому поєдинку був присутній актор Том Генкс, який є відданим вболівальником команди. В одному з британських шоу, в американця запитали про те, як він став фанатом "Астон Вілли". Том Генкс не забарився з відповіддю.


"Уперше, коли я приїхав до Англії, я прокинувся рано вранці, а по BBC показували результати футбольних матчів, і в усіх були дивні назви. Наприклад, "Челтнем" здолав "Твіксбі" 2:0. Жодна з них не мала сенсу. Потім з'явився ще один результат, а потім - нічия з "Астон Віллою" 1:1. З "Астон Віллою"? Хм, схоже, це прекрасне містечко. "Астон Вілла"... О, так, я вирушаю у відпустку в "Астон Віллу", хочете приєднатися? Потім, коли я прибув у Бірмінгем, у це казкове місце "Вілла Парк", я перебував на трибуні та вболівав за цю чудову команду", - розповів Том Хенкс.


Додамо, що останній свій матч у цьому сезоні "Астон Вілла" зіграє 19 травня на виїзді проти "Крістал Пелес". Тома Хенкса варто очікувати на трибунах вже у наступній кампанії, особливо на домашніх поєдинках "левів" у Лізі чемпіонів.