16 травня 2024 10:58

Гасперіні про поразку у фіналі Кубка: "Ми грали проти сильного суперника, який мав перевагу і добре захищався"

Вчора "Аталанта" зазнала поразки від "Ювентуса" у фіналі Кубка Італії. Бергамаски вже третій раз не можуть здобути перемоги у внутрішньому кубку за останні п'ять років. Тренер "Аталанти" Джан П'єро Гасперіні зазначив, що перший фінал у цьому сезоні пройшов не так, як він очікував.


"Ми грали проти сильного суперника, який мав перевагу і добре захищався. Ми грали в свою гру, вели її і створювали моменти, щоб зрівняти рахунок. Я не думаю, що "Аталанта" зіграла погано. Нам шкода, але ми не розчаровані. Ми грали в свою гру і зазнали мінімальної поразки, але перед нами стоять важливі цілі в чемпіонаті та фіналі Ліги Європи. Нам шкода, що ми втратили Де Роона (травмований і замінений, ред.) і не маємо Колашинаца, але ми повернемо Скамакку. Недолік? Ми повільно рухали м'яч на краю поля, і відсутність Скамакки в такому матчі була важкою: він би дав нам щось більше, ніж Лукман і Де Кетеларе, яких ми чергували в цій ролі. "Ювентус" вміє добре захищатися, особливо якщо у вас немає фізичної підготовки, щоб протистояти їм. У другому таймі у нас було більше простору, тому що ми постійно тиснули на них. Нам не вистачало гри. Але гра була на висоті", - заявив тренер бергамасків Джан П'єро Гасперіні.


Додамо, що "Аталанта" ще має шанс виграти свій трофей, оскільки гратиме у фіналі у Лізі Європи проти леверкузенського "Баєра".