18 травня 2024 17:59
1

Юрій ВЕРНИДУБ: "Поставили пенальті, якого не було. Тому наші арбітри ніколи не судили і не судитимуть у Європі"

Наставник "Кривбасу" Юрій Вернидуб прокоментував поразку від "Динамо".


- Моя розмова з арбітром? Я спокійно розмовляв. Просто я доводив людині, що ні "Динамо" нічого не було потрібно, ні нам. Суди, що є. Якщо на Ярмоленка був пенальті, то вибачте. Якщо у Дібанго там був офсайд, вибачте. Тоді я сліпий. У нас же зараз є нормальні технології, завдяки яким можна одразу подивитися момент. Але це вже таке. Я просто не розумію таких помилок.

Тому наші арбітри ніколи не судили і не судитимуть у Європі. Будуть лише одиниці. Я не кажу про заангажованість. Я говорю про рівень суддівства. Я нікого не ображав. Але судді повинні робити висновки зі своїх помилок. А то вони потім вони кажуть: "Грайте краще". Ми граємо. Ми працюємо. Але й судді також мають працювати.

Гра з "Динамо"? Поставили пенальті, якого не було. Але якщо брати гру загалом, то мені дуже сподобалося, як ми грали. Ми мали достатньо моментів. Могли забивати. Так, ми програли. Сьогодні це так. Є над чим працювати.

Твердохліб? Йому потрібен час. Думаю, що все буде гаразд. Ми його взяли з "Минаю", який бореться за виживання. Я на нього дуже розраховую.

Третє місце для "Кривбсасу"? Ми опинилися там, де хотіли. Ми цього заслужили. У чесній боротьбі взяли бронзу. Це крок уперед. Тепер не можна опускатися нижче за планку.
оно им и нахюй не нужно -их и тут неплохо кормят