16 травня 2024 13:55

"Астон Вілла" проявляє інтерес до півзахисника ПСЖ

Цей сезон все ж став для "Астон Вілли" незабутнім після того, як їхня чудова форма у Прем'єр-лізі була винагороджена місцем у Лізі чемпіонів. Бірмінгемці за тур до кінця чемпіонату достроково забезпечили собі четверте місце, коли на цьому тижні їхній найближчий суперник "Тоттенгем" поступився вдома "Манчестеру Сіті" з рахунком 0:2. Крім того, "Астон Вілла" зупинилась за крок до фіналу Ліги Конференцій, поступившись у двох поєдинках "Олімпіакосу", що не скасовує того факту, що підопічні Унаї Емері проводять яскравий сезон.


Бірмінгемці вже будують плани щодо подальшого підвищення якості свого складу напередодні участі в Лізі чемпіонів і вже значно просунулися в питанні підписання контракту з Карлосом Солером з "ПСЖ". Також тренер парижан Луїс Енріке не проти відпустити свого гравця, оскільки він не входить у плани іспанського менеджера.


Варто додати, що Карлос Солер зіграв лише 999 хвилин в цьому сезоні у Лізі 1 (27 матчів: 1 гол та 4 асисти) після свого переходу до французів за 18 мільйонів євро влітку 2022 року.