29 квітня 2024 14:30

Генінсон про пошуки нового наставника для "Колоса": "Ми розглядаємо всі варіанти - це може бути колишній тренер "Ліверпуля", "Сіті" чи МЮ"

Віце-президент «Колоса» Володимир Генінсон прокоментував пошуки нового головного тренера для клубу після звільнення Ярослава Вишняка з цієї посади та призначення Олександра Поздєєва на посаду виконувача обов'язків тренера ковалівської команди.

– На матчах «Колоса» часто буває Руслан Костишин. Його називають кандидатом на посаду тренера команди. Також називають Григорчука, Ван Леувена. Ви кажете, що Позднєєв матиме шанс до кінця сезону. Чи це означає, що зараз пошуки тренера припинилися? Чи їх взагалі не було?


- Я відповім прямо на це запитання. Ми розглядаємо всіх тренерів, які є вільними на ринку. Не лише в Україні, а й за кордоном. Це може бути тренер, який тренував Ліверпуль, Манчестер Сіті або Манчестер Юнайтед.


З іншого боку, ми розуміємо, що в цей момент, наприкінці сезону, ми довірили Поздєєву і ми подивимося в кінці сезону що буде.

Ми ніколи не вели переговори з Григорчуком та ван Леувеном. Ніколи. Руслан Костишин був присутній на грі (проти «Олександрії» – прим.), тому що його син сьогодні грав, – сказав Генінсон.