18 июня 2024 18:07
6

Сергей РЕБРОВ: "У сборной Украины топ-игроки. Они должны показать максимум"

Наставник сборной Украины Сергей Ребров после стартового поражения в матче Евро-2024 от Румынии со счетом 0:3 коротко оценил игру в комментарии британским СМИ.


«Мы проиграли, но это не последний матч на турнире. Игроки понимают, что от них ждут большего. У нас были ошибки в матче с Румынией, мы их проанализируем».


«У сборной Украины топ-футболисты, которые должны показать свой максимум. В группе у нас не один, а три матча. И следующий будет еще более важным, чем стартовый», – сказал Ребров.


Матч против Словакии состоится 21 июня.

ТОПи !? До до до XD

По виплатах преміальних за ЄВРО-2024 чи по комбінаційній грі, самовіддачі, самопожертві ... !?

Складається враження, що наші "топ - гравці" живуть у - лімбі (власному вигаданому світі), де вони вважають себе ТОПами.

ТОП гравець, це скілл який потрібно підтверджувати постійно поки ти є професійним гравцем а не час від часу, зараз хочу потім не хочу ...

Дивлячись на гру з румунами, піймав себе на думці, про дежа-вю, що десь я вже таку гру бачив від якої тягне піти поспати, авжеж, це гра ДК при ССР з нудним перекатуванням м'ячика, де немає загострень і кожен гравець прагне здихатись того м'ячика, щоб не обрізатись і щоб його потім не звинуватили у результативній помилці.
Батько, той хто годує, а не той хто зробыв!
Посмотрите фильм "Дорогое удовольствие".
Бесплатно никто играть уже не могут.
Щоб топ-футболісти показали свій максимум, тренер повинен не нагинати їх під свою тупу тактику- тримання м'яча 80/20 при ударах 0, а використовувати сильні сторони кожного і цим користуватися. Завдання тренера зробити єдиний колектив, побудований на сильних індивідуальних якостях кожного. Цим і відрізняється збірна від клубу. Тут необхідно мати зовсім інше бачення.
Які ТОП-гравці ? В матчі з румунами їх не було, на полі бігало, навіть не бігало ,а ходило 11 "ухилянтів", які "косили" під інвалідів ІІ групи, щоб їх не мобілізували.Хай повчаться боротися у грузинів, які чудом відпустили турків.
...topy? Napewno, w matche z rumunamy ti topy sydily na lawci.Mozhe vony vyjdut'j 21-ho, yakshjo ni,to z bel'gijcyamy tochno vyjdut'j i todi my diznaemosya, xto zh wsi ti topy. A poky ce velyka taemnyca. Intryha shalena.