6 мая 2005 18:41

Ребров сделал дубль за резерв "Вест Хэма"


Екс-гравець збірної України з футболу Сергій Ребров у матчі резервних складів між "Вест Хемом" та "Уотфордом" відзначився дублем, а його команда виграла з рахунком 5:2. Українець відіграв у складі "Вест Хема" весь матч і забивав на 59-ій та 81-ій хвилині зустрічі. До речі, ця грала стала другою для українця за резерв після тривалої перерви без футболу, яка була пов`язана із травмою.

Свій перший матч Ребров зіграв 26-го квітня прости "Кріста Пелас", вийшовши у стартовому складі команди він був замінений на 64-ій хвилині.

Напередодні гри основних команд "Уотфорда" та "Вест Хема" українець сподівається вийти у складі "молотобійців" на цю гру. Ребров думає, що два голи, які він провів у вівторок можуть змусити наставника "Вест Хема" Алана Пардью задіяти його в матчі у неділю.

"Я відчуваю себе впневненим у своїх силах і хочу допомогти "Вест Хему" пробитися в стадію плей-офф, а отже нам потрібна лише перемога. Ми нині знаходимося в гарній формі перед грою з "Уотфордом", - сказав Ребров.

Матч з "Уотфордом" – це остання гра чемпіонату Англії серед команд першого дивізіону. Для того, щоб зберегти своє шосте місце, яке дає право на матч плей-офф за вихід до Прем`єр-Ліги "Вест Хему" потрібна лише перемога.