25 января 2005 14:48

Сборная Украины. Названы кандидаты на матч с Албанией


3 лютого 2005 року, о 10:30, чартерним рейсом тренери та гравці національної збірної України, а також молодіжна команда вилітають до турецького міста Анталія, Тут команди проведуть тренувальний збір напередодні відбірних матчів 8 та 9 лютого в Албанії. Для отримання албанських віз необхідно значно більше часу, аніж для шенгенських, тому головний тренер національної збірної Олег Блохін подав розширений список футболістів, які можуть взяти участь у цьому відповідальному поєдинку. Серед них майже повним стартовим складом представлений дніпропетровський „Дніпро”.

До вже звичних у національній команді прізвищ додався воротар В’ячеслав Кернозенко, а також колишній динамівець, який нинішньої зими підписав контракт з „Дніпром”, Руслан Бідненко. З-поміж тих, кого ми не побачимо у списку викликаних, – травмований Сергій Федоров. Варто відзначити також присутність у складі Андрія Гусіна, який найімовірніше залишить „Динамо” до початку сезону, а зараз розглядає пропозиції деяких українських та англійських клубів. З нових імен – В’ячеслав Свідерській, єдиний, хто представляє російський чемпіонат.

Двоє інших легіонерів – Андрій Шевченко та Андрій Воронін – лідери, без яких важко уявити національну команду. Чемпіонати Італії та Німеччини у розпалі, тому навряд чи навряд чи слід очікувати їхньої появи у таборі вже з 3 лютого. Не виключено, що обидва футболісти прибудуть у розпорядження Блохіна безпосередньо до Албанії, куди з Туреччини наша національна команда планує вилетіти у першій половині дня 8 лютого.

Воротарі:
Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, Віталій РЕВА (обидва – „Динамо" Київ); В’ячеслав КЕРНОЗЕНКО („Дніпро” Дніпропетровськ).

Захисники:
Олег ГУСЄВ, Андрій НЕСМАЧНИЙ (обидва - „Динамо" Київ); Андрій РУСОЛ, Сергій МАТЮХІН, Олександр РАДЧЕНКО, Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ (всі – „Дніпро” Дніпропетровськ); В’ячеслав СВІДЕРСЬКИЙ („САТУРН”, Росія)

Півзахисники:
Андрій ГУСІН ( „Динамо" Київ); Анатолій ТИМОЩУК („Шахтар” Донецьк); Руслан БІДНЕНКО, Руслан РОТАНЬ, Сергій НАЗАРЕНКО, Олег ШЕЛАЄВ, Олександр РИКУН (всі – „Дніпро” Дніпропетровськ).

Нападники:
Олексій БЄЛІК, Андрій ВОРОБЕЙ (обидва – „Шахтар” Донецьк); Олег ВЕНГЛИНСЬКИЙ ("Дніпро" Дніпропетровськ); Андрій ШЕВЧЕНКО („Мілан”, Італія); Андрій ВОРОНІН („Байєр”, Німеччина).