Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 437
Совет на будущее, пиши не "што", а "что".) Извини, если обидел или задел твое самолюбие)
Показать
По барабану.)
Если есть желание, полазь на ветках по Калитке за последние месяца 2, все найдешь.
Показать
Я писал об его гульках... Месяца два назад. Действительно так и есть, И он и Лухтанов! Почти вся наша Золотая Молодёжь!
Я же написал, что парни писали, мол знакомая хорошая у кого-то есть, она в компании с Калиткой, кстати там и Коваль наш, ну и есть в Динамо служба, которая выслеживает игроков по клубам и тд, так они, что бы не попадать, снимают квартиру и на ней "висят", а Влад оочень плотно сидит на алкогольных напитках и любит выпить, повторюсь, это все со слов тех ребят, что писали это, но почему-то я в это охотно верю, в свете его постоянных травм и скорее регресса, чем наоборот..
Показать
я уже вижу как вы ребята потихоньку превращаетесь в бабушек возле подъезда
В принцыпе - может быть. А главный тренер ведь не услышит перегар, сам с таким постоянно)))))
Комментарии по теме:
Хоч одна людина на цьому сайті окрім мене вірить в Ніко)) Будемо чекати новин з Німеччини по Раффаєлю.. Мені також би дуже хотілось, щоб він перейшов до нас.
Показать
Если подпишут Раффаэля, то я лично побегу в лес посмотреть что там сдохло!))) А по Нико! Не для Семина этот игрок!
Соломір, а що ви думаєте на рахунок Угу Алмейди, Поштіги ? Мені він імпонує як гравець(Алмейда), цікава ваша думка)
Показать
Поштіга на мою думку не сильніший за Брауна, гравець якого потрібно обслуговувати, в якого не видно жодних видатних характеристик, будь то швидкість роботи з м'ячем, гра головою, в позиційних атаках він також не супер - такий собі хороший нападник не більше. Алмейда часів Німеччини - і Алмейда в Туреччині також два різних виконавці, з чим пов'язаний деякий регресс Алмейди важко сказати, там і фін. проблеми напевне мають значення, але думаю що з португальцями буде значно важче працювати аніж з Якубу Аігбені :) віддав би перевагу останньому ... хоча звичайно повторюсь Уго в Вердері напевне мало чим поступався Якубу.
Какой Алмейда,какой Поштига и вообще какой ЦНАП,если мы играем практически без плеймейкера.Вы,что совсем не в себе,у нас до Идейе не могут мяч доставить,а Вы про деревянных португальцев.
Ну так продати його, Челсі ж хотіло, за 10млн евро)) Жартую, але було б дуже добре, якби якийсь Абрамович, та придбав його і не за 2 копійки.. Так, останній сезон Петріч здав.. але це може бути пов'язано з його контрактом, який закінчувався, а такий, який він би хотів в Гамбурзі йому не пропонували.. Алмейда і Якубу - дуже хороше підсилення атаки, нам потрібен такий собі "таран", який може продавити суперника, зіграти добре корпусом, а не просто як Браун бігати без толку і грати лише на "чистих м'ячах".. поборотись за м'яч, дуже добре грати головою, мати не поганий удар і техніку..
Показать
Я не сперечаюсь з тим що Якубу кращий за Ідеє, він загалом значно кращий всіх нападників які грають в ЧУ, питання де ми дінемо Ідеє, бо обидва з Ідеє вони на полі не помістяться, а окрім пропозиції Челсі :) Брауном ніхто не цікавиться ...
Это все хорошо, но ведь ничего уже не изменится.. Гол Девича так и останется не засчитаным.
Показать
зря всё таки не подаем жалобу,нельзя всё так оставлять...
Роналду, он и в Африке - Роналду) Справился со всей той критикой в начале турнира и доказал, что он может повести команду за собой!
Показать
ага, справился с критикой и разорвал саму Чехию)))))
Я не удивлен, нисколько. Судя по тому, как рассказывали здесь ребята на сайте, что он калдырит, по съемным хатам с компанией все время и не просыхает днями, чему удивлятся..
Показать
Откуда инфа!
Комментарии по теме:
На рахунок тренера згоден повністю. Але чому у нас біда в центрі поля? Чим Вам не подобається Кранчар ? Трикутник у вигляді Вуко(Гармаш), Кранчар, Раффа, хіба не здорово?!)
Показать
Навпаки в Кранчара в мене ще жевріє надія на відновлення його кращих якостей які він демострував років 5-6 тому... має розкрити всій потенціал знову, умови для Ніко ідеальні - інтенсивність футболу значно нижча аніж в АПЛ, що для дещо повільного Ніко на руку, а біда бо окрім потенційно Кранчара в нас там пусто :( Раффаєля ми все таки повторюсь не купили поки що, от коли він буде в Києві - тоді так з'являться варіанти побудови трикутника направленого на атаку як в випадку - Гармаш, Кранчар, Раффаєль - чи більш захисного варіанту - Вуко, Гармаш, Кранчар а Рафаєль в парі з Брауном та одним фланговим гравцем Ярмоленком.
Если есть желание, полазь на ветках по Калитке за последние месяца 2, все найдешь.
Показать
Я писал об его гульках... Месяца два назад. Действительно так и есть, И он и Лухтанов! Почти вся наша Золотая Молодёжь!
Автор: Niko Kranjcar
24 июля 2012 16:58
Мой состав Динамо Киев сезона 2012-2013
  ________________________________СаШо(Коваль)__________________________________ Гусев(Силва)______Михалик(Алмейда)__________Хачик(Юссуф)______Селин(Попов, Бетао)   _____________Вукоев...