Комментарии пользователя:
Показать комментарии
Всего комментариев 116
SL1DE, про що ви? Бражко перший гол привіз коли обрізався, і в другому пропустив простріл, - вершник без голови.
Показать
Kote, простріл який пройшов з під Матвієнка ( поміж ніг ) і в першому м'ячі його гравець забиває з кутового і програний кожне єдиноборство ( буквально кожне )
Бражко днарище, ніякий опорник.
Показать
Kote, та ладно , ну Матвієнко просто не захисник , не зрозуміло навіщо він на полі
Belyi, фамілікан доречі дуже успішний клуб в плані пошуку талантів. Памятаю що спостерігав за Угарте коли той ще не перейшов в Спортінг (пізніше ПСЖ, МЮ). На тій стадії він був вже недоступний для Динамо бо заплатили за нього тоді 9 млн, але свої 15 млн фамалікан пізніше наварив. Незнаю чи скаути брали до уваги лише статистику але візуально було видно що це талановитий гравець.
Показать
Kote, справа навіть не в конкретних іменах чи клубах. Того ж таки Угарте міг не примітити хіба лінивий скаут. Важливий сам підхід до справи. Вчасне залучення молодих виконавців хорошої якості - це здорова модель розвитку клубу. Це зрозуміло більшості просунутих клубів і не лише європейських. Навіть турецькі клуби вже звернули увагу на таку модель розвитку. До пикладу, той же "Фенербахче" за скромні €600.000 придбав єгипетського центрбека Омар Фаєда і прокачує гравця у вищій лізі Сербії. На виході гарні шанси отримати якісного гравця за мінімальні кошти.

"Динамо" ж свого часу теж було в авангарді трансферів такого типу. Бадр, Юсуф, Чернат, Гіоане, Нінкович та навіть той же Лакі Ідахор зробили чималий внесок в історію досягнень клубу. Не зрозуміло, чому зрештою відійшли від подібного шляху розвитку. Як на мою скромну думку саме тут чималий потенціал для посилення позицій "Динамо" не лише в УПЛ, а й на європейській арені. Мабуть, це саме той компонент, якого не вистачило "Динамо", щоб не просто на рівних почуватись у протистоянні протих тих таки австрійців, а й навіть бути фаворитом у очних зустрічах такого рівня. Адже у того ж таки "Ред Була" вихід власної академії значно скромніший. і в цьому наша суттєва перевага.

Задля справедливості, трансфери на кшталт того ж таки Пейкрішвілі - це вже хоч і невеликий, проте крок у вірному напрямку. І так, увагу до ринків кавказьких країн, країн середньої Азії, Прибалтики теж варто значно підсилити.
Найгірша гра сезону, в кінці взагалі пішки. Без думки в атаці, дуже слабенько Бражко, Волошин і зятьок, Супрягу взагалі треба відавати - людина себе повністю показала в футболці Динамо.
Показать
ЛНЗ непоступлива і фізично міцна команда яка непогано оборонялася.
Владислав, глибини )) у нас основи на лч нема не те що глибини. Потрібно 3-ох нових гравців захисту, 2-3 півхисники, а це фінанси, потім вийде суркіс і скаже що ніхто не хоче їхати в Україну - бо війна, хоча в інщі клуби їдуть .
Показать
Kote, але ми ще не бачили Себальоса, Рубчинського та , майже, Михайленко, які не проходили збори...могуть вони посилити склад ? - думаю, що так...чув від когось з експертів, що Михайленко розглядався Ротанем першою опцію в опорній зоні в молодіжній збірній, і лише за його травми, там заграв Бражко...Рубчинский теж мав досвід гри на цій позицій , а саме з той зони ми привезли вчора...
У нас дуже тонко в нападі та в воротах, тут мабуть буду згоден...а захист...в нас зростає захисник рівня, якого в нас, ще не було....якщо не спіймає зірку, чи не зломають...у сякому випаді, я не пам'ятаю у цьом столітті, такого центрального захисника у нас, який міг віддавати такі діагоналі через усе поле, він як рукою кладе...у команді СаШо вихід з захисту обов'язкова через пас, це стає візитною карткою командної гри у СаШо, і цей вихід відбувається через нього, хоч і австрійці, і шотландці створювали тиск на нього - він майже не помилявся...хлопцю тільки 18...для збірної зв'язку Михавка-Забарний я бачу в пріоритеті, вважаю, що вона може бути краще ніж Головко- Ващук
Terz, михалич підібрав піхальонка, було б все добре з Дніпром грав би Піха там, якщо ви не помітили нікого він не купує, хоча продав на 50 млн. Нам пощастило з Ренджерсом і не пощастило з самодуром президентом.
Показать
Kote, да все я "замечаю", я пару раз тут писАл, что "моего" Динамо я не видел после 1999 года. Но тут много людей, которые тогда еще не родились, и понять меня они не в состоянии, поэтому просто минусуют )))
Умник, по Бражку згоден, відверто слабо зіграв, давав себе проходити був непомітним, але хто тоді мав вийти в пару до Попова? Зятьок - пасажир взагалі не рівень клубу, Себальйос?
Бачите що рівень захисників дуже низький, наші нові селекціонери не спромоглися знайти підсилення.
Показать
Kote, а вони шукали? По тому що вибовтав Хачеріді, вся селекція - це те що втюхають нам европейські агенти третьої руки. Міг ще прийти хлопець що під слідством за побиття і згвалтування(що для іміджу клубу катастрофа).
Умник, оцініть Матіаса Морено із Бельграно!
Показать
Kote, не бачив Бельграно вже давно, нічого не скажу по його молодих талантах, останній рік взагалі закордонний футбол відійшов на 3 план з загрузкою по роботі.
PS. Себальйос традиційно загрався при четвертому мячі Уніона, а страхувати його нікому. Про це я й писав при його підписанні, фізика в нього є, а от футбольного розуму і вміння працювати по позиції зась. Він міг би в нас заграти, будь у нього позаду Хачеріді, який би все за ним підчищав.
Міжсезоння пройшло, а в центрі захисту у нас традиційно велика ЖО..., що Малиш з його фолами, що Попов упускаючий верхову передачу за комірець при третьому незарахованому голі Уніона, що Себальйос, який звик викидатись мало не до зони опорного і водитись, при четвертому мячі Уніона.
Ігорюня шубкіс геній світу, суперменеджер.
Показать
Kote, потрібно було його безкоштовно віддати чи, можливо, ви знаєте, що за нього давали більшу суму раніше?
dynamic1927, здоров неадекват
Показать
Kote, здоров, недоумку
Автор: Kote
10 сентября 2024 21:23
Народний скаутинг #2
Спроба пошуків підсилення для Динамо Київ.Joao Cruz (18 років) - атакувальний півзахисник клубу Атлетіко Паранаенсеhttps://www.transfermarkt.world/joao-cruz/profil/s...Tobias Slotsager (18 років) - це...
Автор: Kote
2 сентября 2024 20:14
Народний скаутинг
Навіяно твердженням президента клубу і відповідального за трансфери які вважають що неможливо знайти і запросити гравця рівня Динамо Київ в Динамо Київ (дослівно).Тож до вашої уваги така спроба!# 10....
Автор: Kote
14 августа 2018 20:59
Одне життя - одна любов!
Кротяче місце в підземеллях донбасу