2 липня 2009 14:41
177

Бангура покидает "Динамо"?

Радиостанция RMC сообщила вчера вечером о прибытии в столицу французской Бретани Исмаэля Бангуры, который должен был согласовать детали своего контракта с клубом "Ренн". Французская команда активно занята укреплением атакующих порядков. Сообщается, что договоренность между "Ренном" и "Динамо" уже достигнута и Бангура находится буквально в одном шаге от перехода.

Хто перший скаже собі "СТОП"??? Не набридло Вам, панове, на одному з найчистіших сайтів про спорт, про футбол, про Динамо, з'ясовувати стосунки, вести дискусії щодо расизму, націоналізму, у темі про Бангу розповідати, як Гусев та Мілевський бухали? Ну що це таке? Не перетворюйте цей сайт у купу лайна з пафосною назвою "football. ua"! І ще одне: нам нічого ділити, ми всі вболіваємо за свою Батьківщину, за рідний клуб Динамо Київ і ми всі ходимо під одним небом!
HIM оце вірно...знань мінімум,культури ще менше...виправдовують своє мовчання тим,що сміються...)))а насправді гризуть локті і жаліють о історію не вчили...лол...)))
ребята непозорте девушку Динамоманию,не превращайте сайт в football.ua
VIVA FCDK ))))))))вирвалось...
ViAn 17:44 02 июля 2009 --- Каюсь, сам довірився Локи, але інфу не перевірив. Доверяй, но проверяй!)))
sovakeeper підтриую...розвели тут балачки про все,крім футболу...
олег 17:45 02 июля 2009 Не звертай увагу. Тут деякі люди з запасом слів 60-70, 35 з них - матюки ;) Про яку історію можна говорити? )
олег 17:45 02 июля 2009 Не Вася,а Дмитро:)
HIM згоден...)

Claude
Плюс еще как минимум миллион что бы платить ему 2 года зарплату :)