14 жовтня 2024 14:26

Журналіст Ріоло припустив, що Мбаппе втрачає пристрасть до футболу: "Можливо, нам доведеться зрозуміти, що Мессі та Роналду – винятки. Вони засліпили нас, вони, як і раніше, боси, лідери"

Даніель Ріоло поставив питання про ставлення Кіліана Мбаппе до футболу.


Форварда було помічено в нічному клубі Стокгольма під час матчу збірної Франції проти Ізраїлю (4:1), що проходив у Будапешті. Мбаппе не був викликаний до збірної за домовленістю з «Реалом», щоб зосередитись на відновленні після травми.


«Для мене головне питання на сьогоднішній день полягає ось у чому: що з його пристрастю [до футболу]? Він гравець, який був на піку форми протягом семи років, якщо врахувати, що в Монако він починав у 17 років.

Мессі та Роналду засліпили нас і увійшли до історії футболу завдяки своїм грандіозним кар'єрам, своїм голам, які ніколи не припинялися і не припиняються досі, вони, як і раніше, лідери, боси. Але одного разу нам, можливо, доведеться зрозуміти, що вони – два винятки.


Цікаво, чи живить Мбаппе ту ж пристрасть, чи є в ньому те саме полум'я. І це стосується багатьох гравців», – сказав журналіст Ріоло.