30 вересня 2024 16:16

Ультрас "Інтера" та "Мілана" заарештовані в ході антимафіозної операції. Їх підозрюють у здирництві та отриманні хабарів з бізнесу на "Сан-Сіро"

Заарештовані фанати «Інтера» та «Мілана», які підозрюються у зв'язках з мафією.

У понеділок вранці за підозрою у здирництві та інших злочинах було заарештовано 19 осіб, включаючи кількох членів ультрас «Інтера» та «Мілана». Шістнадцять осіб було взято під варту, ще троє поміщено під домашній арешт.

Більшість із них пов'язані з мафіозними сім'ями з Калабрії і, ймовірно, вчинили серйозні злочини, пов'язані з футбольним бізнесом. Серед них – здирництво грошей від продажу квитків та напоїв на «Сан-Сіро» та отримання хабарів з оренд паркувальних місць біля стадіону, а також застосування «мафіозних методів».


Розслідування розпочалося у вересні після вбивства Антоніо Беллокко, одного з лідерів ультрас «Інтера», скоєного Андреа Береттою, іншим фанатом «нерадзуррі». Повідомляється, що вбивство Беллокко пов'язане зі зв'язками, що зростають, між мафіозними сім'ями і організованою злочинністю, що діє на «Сан-Сіро» через ультрас «Мілана» та «Інтера».