27 вересня 2024 09:56

Директор Серії А: "В АПЛ, Ла Лізі та Бундеслізі лідирують ті, хто роками вигравав титули. Наші лідери не були у вісімці кращих минулого сезону, глядачі цінують цю непередбачуваність"

Виконавчий директор Серії А вважає непередбачуваність перевагою ліги.


«Відмінні показники телетрансляцій в останньому турі відображають великий інтерес до нашої лізи, оскільки цього сезону таблиця дуже збалансована, що дозволяє всім уболівальникам мріяти.


Якщо дивитися на Прем'єр-лігу, Ла Лігу та Бундеслігу, то звичні претенденти, які роками вигравали титули, вже знаходяться нагорі таблиці. Тоді як наші лідери навіть не потрапили у вісімку найкращих минулого сезону. У цьому сила Серії А, порівняно з іншими лігами, маємо більш тактичний турнір і, отже, запекла боротьба.


Всі глядачі цінують цю невизначеність результатів, заповнюючи стадіони та дивлячись ігри по телевізору», – заявив Луїджі Де Сьєрво.

Після п'яти турів турнірну таблицю Серії А із 11 очками очолює «Торіно». На одне очко від них відстають «Наполі» та «Удінезе». 4-е та 5-е місця з 9 очками займають «Ювентус» та «Емполі». У «Інтера» та «Мілана» по 8 очок, вони розташовуються на 6-му та 7-му місцях відповідно.