14 вересня 2024 19:21

Мареска про Санчо і Фелікса: "Ми спілкувалися перед їх приходом в "Челсі", і я сказав: "Ви не гратимете, якщо не будете намагатися". Посилання було зрозуміле, і це стосується всіх гравців"

Енцо Мареска розповів про своє напуття Джейдону Санчо та Жоау Феліксу.


«Перш ніж вони приєдналися до команди, я поспілкувався з ними, і одне з моїх повідомлень було таким: «Якщо ви, прийшовши сюди, не працюватимете належним чином, то не гратимете». Ще до того, як вони прийшли, посил був зрозумілий. Як Джейдону, так Жоау.


Але я сказав: «Я це говорю, тому що ви мені дійсно подобаєтеся. Ми будемо раді, якщо ви покажете себе так, як нам хотілося б. Але якщо ви приходите і не прикладаєте зусиль, то краще не приходити взагалі.


Я не вважаю, що [підписання] Джейдона є ризиком, тому що вважаю його гравцем, який може нам допомогти. Я гадки не маю, що трапилося у них з Еріком [тен Хагом]. Я можу судити про гравця тільки по тому часу, що він провів з нами, і він був чудовий.


Якщо гравці показують себе протягом тижня, вони мають шанс. Це стосується всіх – якщо вони не працюватимуть належним чином, то не гратимуть.


Джейдон старанно працює з того часу, як прийшов. Він мені подобається, як і інші наші гравці. Я знав його як гравця, і за два тижні я побачив саме те, на що очікував від нього», – сказав головний тренер «Челсі».