10 вересня 2024 16:12

Саа: "Бажаю Роналду забити 1100 голів. Усі повинні хотіти, щоб Кріштіану здійснив мрії, тому що він найбільше джерело натхнення для дітей"

Луї Саа побажав Кріштіану Роналду забити 1100 голів.


У вересні форвард збірної Португалії та «Аль-Насра» забив 900-й та 901-й голи у кар'єрі.


«Я бажаю Кріштіану всього найкращого. Він натхнення для будь-якої дитини. Потрібно збагнути, що навіть 300 голів за кар'єру означають, що ти топ-бомбардир. Тож його 900 голів – це неймовірно. У Мбаппе зараз трохи менше 350 голів, і це теж неймовірно.


Для Кріштіану 900 голів значать дуже багато. Щоразу, коли він забиває, він ніби виграє чемпіонат світу. Хлопець просто одержимий ідеєю допомогти команді. Що б він не прагнув зробити, він зробить усе можливе, щоб цього досягти. Якщо він відчуває, що йому потрібно поїхати на чемпіонат світу у 2026 році та виграти його, то він спробує це зробити. А турнір уже не за горами.

Я бажаю йому забити тисячу голів, або навіть 1100. Тому що Кріштіану заслуговує на повагу. Будь-хто, хто стежить за цим видом спорту, має бажати, щоб цей хлопець здійснив свої мрії. Тому що для дітей, які бажають стати спортсменами, він є найбільшим джерелом натхнення, яке тільки може бути.


900 голів — це вже величезне досягнення, і те, що він зробив, неймовірно», – сказав колишній партнер Роналду з «Манчестер Юнайтед» в інтерв'ю Betfred.