8 вересня 2024 20:38

Тренер Англії Карслі про відмову співати гімн перед матчем з Ірландією: "Навряд це робить мене менш відданим справі. Я грав і там, де співали на весь голос, і там, де не співав ніхто - поважаю думку кожного"

Лі Карслі висловився про критику за рішення не співати гімну перед матчем з Ірландією.

Збірна Англії обіграла Ірландію в Лізі націй (2:0) у першому матчі під керівництвом тимчасового головного тренера, призначеного після відходу Гарета Саутгейта. Перед матчем Карслі, який представляв Ірландію на міжнародному рівні як гравець, заявив, що не має наміру співати національний гімн.

«Це ніяк не вплинуло на мій день та на підготовку до матчу. Я дізнався [про реакцію на мою заяву] наступного ранку. Я повністю поважаю думку людей. Я ніколи не робив цього (не співав гімн перед матчами), але я з повагою належу до обох національних гімнів.

Цей день можна назвати одним із найщасливіших моїй кар'єрі, адже я очолював збірну Англії у Дубліні. Ви, напевно, не написали б про це.

Я не ображаюся. Я поважаю думку кожного. Я грав як у тих командах, де гравці співали гімн на весь голос, так і в тих, де його не співали ні гравці, ні тренери. Не думаю, що це робить мене чи когось ще, хто не співає [гімн], менш відданим своїй справі», – сказав Карслі.