26 серпня 2024 13:31

Леау про те, що закликав когось на трибуні замовкнути у грі з "Пармою": "Бачу багато нелюдських коментарів – це інтернет-вболівальники. Мій жест був адресований такому фанату, який не справжній тифозі"

Рафаел Леау пояснив свій жест на адресу вболівальників у матчі проти «Парми».


"Мілан" у гостях програв "Пармі" (1:2) у 2-му турі Серії А. Уболівальники "росонері" освистивали команду, зокрема, об'єктом такої реакції фанатів став вінгер Рафаел Леау.

Після того, як португалець зробив гольову передачу на Крістіана Пулішича, Леау зупинився перед гостьовим сектором і жестом закликав когось замовкнути, вказуючи на конкретне місце на трибунах.

«Жест ніколи не був і не буде адресований Curva Sud (фанатська трибуна «Мілана»), тому що вони завжди були зі мною в найскладніші моменти, можливо, вони єдині справжні тіфозі, які завжди з нами.


Я бачу багато коментарів від уболівальників «Мілана», які здаються просто нелюдськими… Думаю, це скоріше інтернет-вболівальники. Мій жест був адресований конкретному вболівальнику, який коли ми програвали, зробив негативне зауваження.


Жоден гравець «Мілана» не виходить на поле, щоб грати погано навмисно, ми шануємо цю футболку від початку до кінця кожного матчу. Я продовжуватиму ризикувати, як завжди ризикував – це те, що виділяє мене.

Я не збираюся змінювати свій стиль гри через те, що ризикнув. Вчорашній матч уже позаду, тепер потрібно зосередитись на наступній битві. Curva Sud завжди з вами», – написав вінгер «Мілана».