26 серпня 2024 08:05

Дібала про відмову від 75 млн євро в "Аль-Кадісії": "Такі суми змушують задуматися, але я вирішив залишитися в "Ромі" через сім'ю, місто і бажання повернутися до збірної. Моєму агенту важливо, щоб я був щасливий"

Пауло Дібала пояснив, чому відмовився перейти до чемпіонату Саудівської Аравії.

Раніше повідомлялося, що аргентинець відхилив пропозицію «Аль-Кадісії» про контракт на 3 роки із загальною сумою 75 млн євро.


– Чому ти відмовився від 75 мільйонів євро?


– Усі дивляться лише на це, але я враховував багато інших факторів під час ухвалення рішення. Вплинула і моя сім'я, особливо моя дружина, місто, команда, бажання повернутися до національної збірної: мені 30 років, я почуваюся добре, хоча чую багато критики через травми.


Я намагаюся працювати на максимум і правильно відновлюватися, щоб бути у найкращій формі. Було багато факторів, але всі говорять лише про гроші: коли бачиш такі суми, не можу заперечувати, що замислюєшся про це. Але, зваживши все, я вирішив залишитись у «Ромі».

– Як відреагували араби та твій агент?


- Для мого агента нічого не змінилося, я чув багато розмов про те, що він отримав великі гроші, але це неправда. Найголовніше для нього – щоб я був щасливий: це людина, яку я дуже поважаю і з якою працюю вже довгий час.

Те, що писали в газетах, не відповідає дійсності. Щодо арабів, я не знаю, я з ними не розмовляв, – сказав аргентинський півзахисник «Роми».