25 серпня 2024 21:17

Анчелотті о 3:0 з "Вальядолідом": "Реал" зіграв краще, ніж проти "Мальорки" – не лише атака, а й оборона. Вибрати стартовий склад складно, але я не відчуваю тиску

Карло Анчелотті прокоментував розгромну перемогу над "Вальядолідом" (3:0).

«Ми повинні радіти, коли перемагаємо з огляду на труднощі, з якими ми зіткнулися, особливо у першому таймі. Ми надто м'яко діяли з м'ячем, грали у повільному темпі. Другий тайм був набагато активнішим, ми були мобільними та швидко рухали м'яч.

Команда почала діяти компактніше, повертаючи м'яч після втрат. Не лише атака, а й оборона зіграла краще, ніж проти «Мальорки». Сьогодні ми досягли успіху всі разом».

Чи потрібно ставити Кіліана Мбаппе на іншу позицію


«Ні, ні в якому разі, він приголомшливий форвард – дуже швидкий, добре рухається без м'яча, мав три чи чотири шанси. На цій позиції він забиватиме, як робив це завжди. Не думаю, що його потрібно ставити на лівий фланг, він забиватиме, граючи в центрі».


Про Ендріка


«У нього дуже великий потенціал, і в гольовому моменті він продемонстрував свою майстерність. Він дуже швидкий у контролі та дуже сильний на добиванні. Він центрфорвард у штрафному майданчику, в обмеженому просторі він дуже, дуже небезпечний.


Я не відчуваю тиску, я дуже радий, що ті, хто отримує менше ігрового часу, користуються ним. Вибрати склад дуже складно, це мене турбує та трохи засмучує, адже це моя відповідальність. Але я маю обрати одинадцять гравців стартового складу.

У цей час року, за такої спеки, гравці втомлюються. Коли гравець втомлюється, він піднімає руку та говорить про це, але зі мною такого не траплялося вже 40 років. Гравці повинні нести певну відповідальність у цьому відношенні, я говорю про це зараз, тому що я також говорив про це з ними. У мене багато ресурсів», – сказав головний тренер «Реала».