24 серпня 2024 19:48

Конте про "Наполі": "Іноді серед людей зустрічається лайно, але ці хлопці - справжні чоловіки, вони усвідомили, що сталося з "Вероною", і не хочуть повторення"

Антоніо Конте заявив, що у «Наполі» є справжні чоловіки.


У першому турі Серії А неаполітанці поступилися "Вероні" (0:3).

«Я б розділив матч із «Вероною» на дві частини: у першому таймі «Наполі» грав як «Наполі», вони жодного разу не вдарили по наших воротах, це було відображенням того, що я хотів би бачити. У другому таймі була зовсім інша гра. Це було не на перший матч цього чемпіонату, а на повернення на рік тому.

Це збудило старі скелети. У другому таймі наші вболівальники ніби повернулися минулого сезону, а я думав, що багато речей уже було забуто.

Я планую відродження клубу, виходячи з 10-12 гравців, які давно тут. Це добрі хлопці, іноді серед людей зустрічається і лайно, але ці хлопці дбають про «Наполі», вони добре тренуються, докладають зусиль, беруть на себе відповідальність.

Вони усвідомили, що сталося з «Вероною» і не хочуть повторення таких ситуацій. З ними я розумію, що маю міцну основу, я повністю на них покладаюся.

Коли я говорю про «хороших людей», я говорю про справжніх чоловіків. Коли вони є, ви долаєте труднощі. Коли у вас немає справжніх чоловіків, ви ще більше поринаєте у проблеми. Ось чому я довіряю цим хлопцям та їхній роботі.


Недовіра вболівальників? Те, чого в Неаполі ніколи не забереш, – це ентузіазм та пристрасть. Звісно, враховуючи минулий сезон та матч із «Вероною», неминуче можуть виникнути нарікання. Але я впевнений, що вболівальники "Наполі" будуть з нами, - сказав головний тренер "Наполі".