20 серпня 2024 17:14

Петі про Галлахера: "Чому "Челсі" позбавляється свого кращого півзахисника заради купи невідомих іноземців? Величезний ризик - витрачати на них мільйони, команді потрібен англієць"

Еммануель Петі висловився про ситуацію Конора Галлахера та «Челсі».


Раніше повідомлялося, що англійський півзахисник близький до переходу в "Атлетіко".


"Челсі" слід зберегти Коннора Галлахера. У сучасному футболі іноді стартового складу немає жодного англійського гравця, і «Челсі» потребує присутності англійця в команді. Це дуже нагадує мені ситуацію з Мейсон Маунтом: обидва гравці були б щасливі залишитися в клубі, і обох змусили піти. Минулого сезону Галлахер разом із Коулом Палмером були єдиними, хто залишив позитивне враження.


Навіть якщо він піде з «Челсі», я не хочу, щоб він залишав Прем'єр-лігу – він заслуговує на більше, ніж ситуація з «Атлетико». Галлахер належить Англії, він будував свою кар'єру, проходячи через оренди, а потім став капітаном «Челсі», він заслуговує на краще.


Чому «Челсі» позбавляється свого кращого півзахисника заради купи невідомих молодих зірок? Це величезний ризик витрачати мільйони на цих іноземців. Якби я був на місці Галлахера, я був би дуже злий, мені шкода», – сказав колишній півзахисник «Челсі».