16 серпня 2024 20:18

'Фелікс готовий знизити зарплатню заради "Челсі", Сімеоне повідомив Галлахеру, що хоче бачити його в "Атлетико". Клуби проведуть переговори у вихідні

Жоау Фелікс готовий знизити зарплату заради трансферу до «Челсі».

Повідомлялося, що вінгер "Атлетико" може перейти до "Челсі" в рамках угоди з продажу в мадридський клуб Конора Галлахера - при цьому лондонці розглядають кожну угоду окремо. Раніше Галлахер повернувся до «Челсі» після 5 днів, проведених у Мадриді в очікуванні трансферу.


Як повідомляє The Telegraph, у найближчі вихідні «Челсі» та «Атлетіко» проведуть ще один раунд переговорів. Обидва клуби зацікавлені в тому, щоб вивести ситуацію з глухого кута.

"Челсі" отримав інформацію про те, що Фелікс готовий піти на зниження зарплати, щоб вписатися в структуру зарплат клубу, проте домовленості з "Атлетіко" про суму трансферу поки не досягнуто. Крім того, сині дали португальцю зрозуміти, що підпишуть його тільки на своїх умовах.


Також наголошується, що головний тренер «Атлетіко» Дієго Сімеоне особисто повідомив Галлахеру, що хоче бачити його у команді. Наразі шанси на перехід півзахисника «Челсі» до мадридського клубу, як і раніше, оцінюються високо.