9 серпня 2024 19:56
31

"Верес" – "Динамо" 1:2. Нещерет знову пропускає курйозний м'яч, але реабілітується наприкінці гри

"Верес" - "Динамо" 1:2


"Верес": 23. Кожухар - 17. Протасевич, 57. Мельник, 33. Гончаренко, 3. Вовченко - 10. Кльоц, 20. Яго, 77. В. Шарай, 11. Дахновський - 7. Степанюк, 87. Мрвальєвич

Запасні: 47. Когут, 1. Ющишин, 71. Гакман, 29. Кучеров, 44. Чечер, 89. Гайдучик, 6. Куція, 91. Світюха, 8. Годя, 22. Баран, 99. Луан


"Динамо": 35. Нещерет - 24. Тимчик, 4. Попов, 32. Михавко, 44. Дубінчак - 18. Андрієвський, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 22. Кабаєв, 9. Волошин - 21. Супряга

Запасні: 1. Бущан, 2. Вівчаренко, 15. Рубчинський, 17. Лонвейк, 23. Малиш, 28. Себальйос, 30. Діалло, 40. Біловар, 45. Брагару, 76. Піхальонок, 91. Михайленко, 99. Пономаренко


"Верес" - "Динамо" ON-LINE


Прев'ю

Сьогодні «Динамо» проведе свій перший матч у новому сезоні УПЛ. У рамках 2-го туру команда Олександра Шовковського зустрінеться з «Вересом».


У 1-му турі кияни не грали, оскільки їхня гра з «Олександрією» була перенесена. Тим часом рівненська команда розпочала сезон поєдинком з «Карпатами», у якому зіграла внічию з рахунком 0:0.


Варто зазначити, що посеред тижня «біло-сині» мали єврокубкову баталію. Динамівці в польському Любліні приймали «Рейнджерс» – гра завершилася мировою із результатом 1:1.


Минулого сезону «Динамо» та «Верес» двічі зустрічалися в рамках чемпіонату України. У матчі в Рівному команди сильнішого не виявили – 1:1, а в Києві підопічні Олександра Шовковського впевнено перемогли 3:0.


Не допоможе киянам у сьогоднішньому поєдинку Максим Дячук, який днями переніс операцію та вибув на кілька тижнів. Мабуть, також не зіграють Олександр Тимчик та Володимир Шепелєв, які останнім часом відновлювалися після травм. Ба більше, наставник столичної команди натякав, що варто чекати на певну ротацію.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Малиш, Біловар, Попов, Дубінчак – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Волошин – Ванат


Головним арбітром матчу буде Олександр Омельченко.


Дивитися трансляцію матчу можна на каналі «УПЛ ТБ» – він доступний у більшості операторів і на більшості ОТТ-платформ (Київстар ТВ, Vodafone TV, Setanta Sports, YouTV, VOLIA, sweet.tv тощо). «Динамоманія» о 18.00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Кожен вихід Нещерета змушує нервувати, не розумію я цих ''передьоргувань'' основного голкіпера на початку сезону. В минулому році вже догрались
Нічого собі ротація: взагалі не заявлені Ярмоленко (він очевидно так і залишився у Польщі), Караваєв, Бражко, Ванат. Накопичують сили перед Глазго. Ще три з тих, хто був в основі у вівторок - сьогодні в запасі. Подивимося, як зіграють умовні резервісти, у них є нагода довести своєю грою, що не гірші за основу. Дерзайте, хлопці!
Сподіваюся, динамівці добре пам'ятають, яу у березні проти Вереса на останніх секундах, граючи на збереження результату і на відбій, пропустило гол на 99 хв., з дурного пенальті після фолу Беніто. Точно за таким же сценарієм пройшов матч з Рейджерсом у вівторок, правда, тут пропустили з гри. Сподіваюся, що Динамо буде максимально сконцентрованим до останньої секунди гри сьогодні.
Сховати
Africanda-S, згоден з вами. В іграх з такими суперниками треба брати 100% балів, щоб в кінці сезону не чухати потилицю.