2 серпня 2024 10:30

Галлас про Мареску: "У власників клубів АПЛ більше немає терпіння, тренери приходять на півроку або рік. "Челсі" відійде від цього і триматиметься за нього у довгостроковій перспективі, сподіваюсь"

Вільям Галлас відповів на запитання, як довго Енцо Мареска затримається у «Челсі».


«У футболі може статися все, що завгодно. Я сподіваюся, що він залишиться хоча б до кінця сезону і отримає можливість показати, на що він здатний, але проблема завжди одна й та сама: якщо у нього не буде відповідних гравців та конкурентоспроможної команди, то у Прем'єр-лізі йому буде неймовірно важко.


Це стосується не лише «Челсі», а й інших власників клубів АПЛ – вони більше не мають терпіння. Можливо, «Арсенал» мав терпіння з Мікелем Артетою і «Манчестер Юнайтед» з Еріком тен Хагом, але більшість не думають про довгострокову перспективу.


Тренери зараз приходять на півроку чи рік, я сподіваюся, що «Челсі» відійде від цього і триматиметься за Мареску у довгостроковій перспективі. Його майбутнє повністю залежить від мети керівництва і від того, чи задоволені вони топ-4 чи топ-6. Думаю, вони змінять тренера, тільки якщо опиняться на 15 місці до кінця року. В іншому випадку він залишиться», – сказав колишній захисник «Челсі».