27 липня 2024 09:16

"Тоттенхем" може витратити £128 млн на купівлю двох гравців із клубів АПЛ

«Тоттенхем» виявляє інтерес до атакуючого півзахисника «Крістал Пелас» Еберечі Езе та крайнього нападника «Вулверхемптона» Педру Нету. Про це повідомляє TEAMtalk із посиланням на журналіста Фабриціо Романо.

Однак, як підкреслює TEAMtalk, лондонському клубу доведеться витратити £128 млн (€151,7 млн) на покупку цих футболістів. "Тоттенхем" може зіткнутися з конкуренцією з боку інших клубів. Наприклад, у послугах Езе також зацікавлений "Манчестер Сіті".


Минулого сезону Езе взяв участь у 31 матчі у всіх турнірах, у яких він відзначився 11 голами та шістьма результативними передачами. Діюча трудова угода гравця з клубом розрахована до літа 2027 року. Згідно з інформацією, представленою на порталі Transfermarkt, ринкова вартість футболіста становить €55 млн.

Нету минулого сезону зіграв 24 зустрічі у всіх змаганнях, де забив три голи і зробив 11 асистів. Діюча трудова угода гравця з клубом розрахована до літа 2027 року. Згідно з інформацією, представленою на порталі Transfermarkt, ринкова вартість футболіста становить €55 млн.