26 липня 2024 12:12

ФІФА розпочала розслідування щодо матчу Аргентини та Марокко на Олімпіаді

ФІФА розслідує інцидент, який стався на матчі Аргентини з Марокко.


У 1-му турі групового етапу олімпійського футбольного турніру Аргентина поступилася Марокко з рахунком 1:2.


На 16-й доданій до другого тайму хвилині Аргентина зрівняла рахунок, але суддя Гленн Нюберг подався дивитися відеоповтор щодо можливого офсайду. У цей момент на трибунах стадіону «Жоффруа-Гішар» у Сент-Етьєні почалися заворушення – арбітр повів команди з поля, а глядачів попросили залишити стадіон.


Пауза у матчі тривала близько двох годин. Після поновлення гра тривала ще 2 хвилини, при цьому гол аргентинців було скасовано.


«Дисциплінарний комітет ФІФА на підставі статті 36 Дисциплінарного кодексу прийняв рішення призначити експерта з питань забезпечення цілісності змагань для проведення необхідних розслідувань у зв'язку з можливими порушеннями регламенту ФІФА після інцидентів, що відбулися під час матчу між збірними Аргентини та Марокко, що відбувся24 "Жеффруа-Гішар" у Сент-Етьєні, Франція, в рамках групового етапу чоловічого Олімпійського футбольного турніру Париж 2024 року.


Подальшу інформацію про результати цих розслідувань буде повідомлено ФІФА в установленому порядку», – йдеться у заяві організації.