25 липня 2024 20:50

МЮ активно шукає флангового захисника. Клубу не вистачає досвідчених гравців на цій позиції

"МЮ" може зіткнутися з дефіцитом гравців на одній позиції.

Як пише The Telegraph, манкуніанці активізують пошуки посилення на позицію флангового захисника, оскільки клуб ризикує зіткнутися з нестачею гравців на цій позиції.

Аарон Уан-Бісака, продаж якого не виключена влітку, є єдиним досвідченим фулбеком, доступним для передсезонного туру США. У англійця залишився рік за контрактом з «МЮ» – інтерес до нього виявляють клуби АПЛ, зокрема «Вест Хем», а також «Галатасарай» та «Фенербахче».


Правий захисник «Баварії» та збірної Марокко Нуссаїр Мазрауї може стати варіантом на правий фланг, якщо Уан-Бісака піде. Тайрік Мітчелл із «Крістал Пелас» та Давид Ганцко з «Фейєнорда» – також у списку на посилення позиції.


Тирелл Маласіа не увійшов до складу команди – захисник пропустив 14 місяців через серйозну травму коліна. Люк Шоу та Діогу Далот перебувають у відпустці після участі у Євро-2024. Натомість Ерік тен Хаг включив до складу юних Харрі Амаса та Сема Мюррея.


Зазначається, що нестача досвідчених та якісних замін на позицію крайнього захисника викликає занепокоєння у тен Хага. 29-річний Шоу минулого сезону зіграв лише 15 матчів через часті травми.