23 липня 2024 11:54

Капітан "Атлетика" Де Маркос про інтерес "Барси" до Ніко Вільямса: "Не все те золото, що блищить. Віримо, що він залишиться"

Капітан «Атлетика» висловився про можливий вихід Ніко Вільямса до «Барселони».


«Здається, що коли «Барса» хоче підписати тебе, ти маєш йти, інакше зробиш помилку, але треба тримати в умі, що не все те золото, що блищить. Ти маєш оцінити ситуацію. Навколо багато галасу. Здається, що цей тиск може вплинути на гравця, але кожен повинен приймати рішення самостійно. Він гравець "Атлетіка", за ним буде останнє слово, ми віримо, що він залишиться з нами.

Ти маєш приймати рішення сам. Я гадки не маю, про що він думає. Він, мабуть, тисячу разів прокручує все це у своїй голові. Я вважаю, що для нього найкраще залишитись. Йому 22 роки, і він перебуває у потрібному місці, щоб продовжувати прогресувати.

З кожним роком він стає кращим, він працює з тренером, який вичавив з нього максимум і який працюватиме ще рік. Він потрапив до збірної, він був одним із найкращих на чемпіонаті Європи, він знаходиться в потрібному місці, в неймовірній роздягальні, тут його брат... Це ідеальне місце для продовження кар'єри, і він має почуття приналежності до «Атлетика». Я сподіваюся, що він залишиться, але ми бажаємо йому тільки найкращого.

Найбільше я хочу, щоб він ухвалив рішення самостійно. Я відчуваю до нього велику прихильність, я хочу, щоб він вирішив вільно, і тоді воно буде правильним. Сильний тиск, можливо, не дозволить йому ухвалити рішення вільно. Потрібно дати йому ухвалити рішення самостійно, от і все», – сказав Оскар Де Маркос.