23 липня 2024 22:53
48

"Динамо" – "Партизан" 6:2. 2-й кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів. Люблінський розгром

"Динамо" - "Партизан" 6:2


"Динамо": 1. Бущан - 20. Караваєв, 3. Дячук, 4. Попов, 2. Вівчаренко - 6. Бражко, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 7. Ярмоленко, 22. Кабаєв - 11. Ванат

Запасні: 35. Нерещет, 51. Моргун, 9. Волошин, 17. Лонвейк, 18. Андрієвський, 21. Супряга, 23. Малиш, 28. Себальйос, 30. Діалло, 40. Біловар, 44. Дубінчак, 76. Піхальонок


"Партизан": 1. А. Йованович - 25. де Медіна, 6. Маркович, 18. Муякич, 5. Антич - 29. Захід, 33. Арріага, 77. Ко Йон Чжун, 7. Ксандер, 15. Калюю - 11. Салданья

Запасні: 31. Крунич, 85. Стеванович, 4. Юрчевич, 9. Д. Йованович, 10. Натхо, 16. Овусу, 19. Шчекич, 26. Філіпович, 39. Ібрахім, 43. Трифунович, 45. Степанович, 50. Лазаревич


«Динамо» – «Партизан» ON-LINE


Прев'ю

Сьогодні «Динамо» стартує у кваліфікації Ліги чемпіонів. У рамках 2-го раунду відбору київська команда номінально вдома (у польському Любліні) прийматиме сербський «Партизан».


До протистояння зі сербами кияни готувалися на зборі в Австрії. Під час цього етапу підготовки підопічні Олександра Шовковського провели 5 контрольних матчів. Зокрема, «Динамо» зіграло внічию з «Шальке» (2:2) та «Падерборном» (0:0), потім були перемоги над «Брондбю» (4:0) і «Мамелоді Сандаунз» (1:0), а в останньому спарингузазнало поразки від німецького «Уніона» (2:3).


Щодо «Партизана», то він до зустрічі в ЛЧ готувався, увага, в росії. Там підопічні Александара Станоєвича взяли участь у так званому «братському кубку», в якому зіграли з московськими «Динамо», ЦСКА та «Локомотивом». Опісля «Партизан» уже навіть встиг стартувати у національному чемпіонаті Сербії, мінімально перемігши «Напредак» (1:0).


Варто відзначити, що допомогти «Динамо» у сьогоднішньому поєдинку не зможуть Валентин Рубчинський, Максим Брагару та Микола Михайленко, котрі перебувають у розташуванні олімпійської збірної України, а також Тарас Михавко, Матвій Пономеренко та ще кілька молодих гравців, що зараз перебувають на Євро U-19. Крім того, через травму вибув Володимир Шепелєв.


Цікаво, що згідно з офіційним сайтом УЄФА, у заявці «біло-синіх» на цей поєдинок відсутні Максим Дячук, Назар Волошин та Антон Царенко. Однак про те, що хтось із цим гравців травмований, перед грою Шовковський не говорив. Найімовірніше, що їх іще внесуть до реєстру перед поєдинком.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Тимчик, Попов, Себальйос, Вівчаренко – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром поєдинку буде німець Крістіан Дінгерт.


Транслюватимуть гру канал «2+2», YouTube-канал FootballHub та клубний канал «Динамо» у YouTube. «Динамоманія» о 21:00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Я один не розумію це новшество на кутовому, Буя з Шапою що це?
Десь ми це вже бачили у виконані Караваєва, рочки так два-три тому і коштувало нам це вильоту з ЛЧ.
Можно Караваєва повернути до Зарі?
Караваєв хуйня...
Взагалі цікаві стартові склади, була імовірність, що Шовковський поведеться на проблеми Партизана в опорній зоні і вийде з двома атакувальними Буя-Піха. Шапа в основі для роботи у відборі і відсутність Малиша говорять, що ми адекватно оцінюємо силу суперника і адекватно його боімося.
Натомість Станоевич пожертвував одніє своєю 191 см баштою в середині поля - Щекичем і ми побачим в центрі пару швидких технічних Джун-Захід плюс Ксандера на фланзі. Легкий, швидкий, технічний півзахист під контратакуючу модель з ризиками бути розірваним в перехідній фазі при втраті мяча. Всі розмови гравців Партизана про "нас задовільнить нічия" залишились за полем і на вухах журналістів. Станоевич грає ва-банк і хоче швидко забити, побачивши наші проблеми в обороні. Буде цікаво, особливо з огляду на вміння Салданії в стилі Буї шукати простір в чужому майданчику і неповороткість Дячука 1 в 1.
У Партизана в основі лише 4 серби. Симптоматично. У нас основа дуже прогнозована, крім Караваєва. Схоже, він вимушено замінив Тимчика, бо того немає і в запасі. Травма?
Сховати
Africanda-S, 3, Муякич - боснієць
Тут днями якусь муйню публікували, під виглядом заявки ДК на матчі ЛЧ. Без Дячука, Волошина та Малиша
Вірю в наших!
дуже сумніваюсь, що виставлять Себальоса в основі...з одного боку він мабуть кращий з тих захисників, яких ми маємо в грі один в один, але він не готов до європейських швидкостей, і його помилка в останньому матчі тому свідоцтво
Станоевич активно ламає старий Партизан зразка весни з Стойковичем, Северином, Натхо, Західом і тд, і в цьому наш шанс. Через 3-4 місяці це буде досить прагматична команда, що має хоч локально в особистих зустрічах кинути виклик Црвені Звезді. А поки... вони вельми сирі, незіграні, погано розуміють ідеї нового тренера, від залихватських кавалерійських атак весни мало що залишилось, опорна зона стабільно просідала навіть проти Напредака, де Станоевич змінив і ветерана Щекича і новачка Аріагу, які повністю програли підбір мяча. Салданья і компанія можуть витягнути на індивідуальному класі пару мячів, але на цьому поки все. З точки зору менеджменту затіяти таку перебудову під час кваліфікаціх найприбутковішого европейського турніру десь близько до самогубства, але це їх справа. Менеджмент Партизана давно вже втратив адекватність. Поки Партизан для нашого успіху зробив значно більше ніж ми самі. Давайте хоч цим подарунком скористаймося.
Сховати
Умник, дякую, підбадьорливо