23 липня 2024 22:53
48

"Динамо" – "Партизан" 6:2. 2-й кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів. Люблінський розгром

"Динамо" - "Партизан" 6:2


"Динамо": 1. Бущан - 20. Караваєв, 3. Дячук, 4. Попов, 2. Вівчаренко - 6. Бражко, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 7. Ярмоленко, 22. Кабаєв - 11. Ванат

Запасні: 35. Нерещет, 51. Моргун, 9. Волошин, 17. Лонвейк, 18. Андрієвський, 21. Супряга, 23. Малиш, 28. Себальйос, 30. Діалло, 40. Біловар, 44. Дубінчак, 76. Піхальонок


"Партизан": 1. А. Йованович - 25. де Медіна, 6. Маркович, 18. Муякич, 5. Антич - 29. Захід, 33. Арріага, 77. Ко Йон Чжун, 7. Ксандер, 15. Калюю - 11. Салданья

Запасні: 31. Крунич, 85. Стеванович, 4. Юрчевич, 9. Д. Йованович, 10. Натхо, 16. Овусу, 19. Шчекич, 26. Філіпович, 39. Ібрахім, 43. Трифунович, 45. Степанович, 50. Лазаревич


«Динамо» – «Партизан» ON-LINE


Прев'ю

Сьогодні «Динамо» стартує у кваліфікації Ліги чемпіонів. У рамках 2-го раунду відбору київська команда номінально вдома (у польському Любліні) прийматиме сербський «Партизан».


До протистояння зі сербами кияни готувалися на зборі в Австрії. Під час цього етапу підготовки підопічні Олександра Шовковського провели 5 контрольних матчів. Зокрема, «Динамо» зіграло внічию з «Шальке» (2:2) та «Падерборном» (0:0), потім були перемоги над «Брондбю» (4:0) і «Мамелоді Сандаунз» (1:0), а в останньому спарингузазнало поразки від німецького «Уніона» (2:3).


Щодо «Партизана», то він до зустрічі в ЛЧ готувався, увага, в росії. Там підопічні Александара Станоєвича взяли участь у так званому «братському кубку», в якому зіграли з московськими «Динамо», ЦСКА та «Локомотивом». Опісля «Партизан» уже навіть встиг стартувати у національному чемпіонаті Сербії, мінімально перемігши «Напредак» (1:0).


Варто відзначити, що допомогти «Динамо» у сьогоднішньому поєдинку не зможуть Валентин Рубчинський, Максим Брагару та Микола Михайленко, котрі перебувають у розташуванні олімпійської збірної України, а також Тарас Михавко, Матвій Пономеренко та ще кілька молодих гравців, що зараз перебувають на Євро U-19. Крім того, через травму вибув Володимир Шепелєв.


Цікаво, що згідно з офіційним сайтом УЄФА, у заявці «біло-синіх» на цей поєдинок відсутні Максим Дячук, Назар Волошин та Антон Царенко. Однак про те, що хтось із цим гравців травмований, перед грою Шовковський не говорив. Найімовірніше, що їх іще внесуть до реєстру перед поєдинком.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Бущан – Тимчик, Попов, Себальйос, Вівчаренко – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв – Ванат


Головним арбітром поєдинку буде німець Крістіан Дінгерт.


Транслюватимуть гру канал «2+2», YouTube-канал FootballHub та клубний канал «Динамо» у YouTube. «Динамоманія» о 21:00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Віаю усіх!
Було гарно
Чекав шостий. Таки поклали. Спокійний, зрячий, влучний. Голи один краще іншого. Настрій на атаку чудовий, але на захист виникали непорозуміння.
є шостий, так тримати
Піха-гол
ЧУдовий по настрою матч Динамо видало, давно такої самовіддачі в еврокубках не бачив. Партизан поплив вже після першого пропущенного і так і не оговтався.
Молодці. Ще б Попов згадав, як головою забивати, ціни б йому не було.
Малиш поки не кращий за Кару
Виймай 4
Караваєва треба було гнати вже пару років тому. Йому ще Петраков поставив діагноз. Нема ким було міняти. У Тимчика була травма, але зараз є ще і Малиш. Очевидно Сашо це розуміє, тому Караваєв почав втрачати місце в стартовому складі в тому сезоні. А після Партизана це вже схоже назавжди
Що ж, своїм голом Караваєв реабілітувався за пенальті.
Сховати
Africanda-S, а перед цим знов ледь не привіз.
Подивимось на Малишв