11 липня 2024 14:42

Де ла Фуенте про фінал Євро: "Англія завжди буде одним із головних фаворитів поряд з Німеччиною та Францією – на цьому турнірі ми зіграли з усіма найсильнішими. Іспанія має бути найкращою версією себе, щоб перемогти"

Луїс де ла Фуенте поділився очікуваннями від матчу з Англією у фіналі Євро-2024.

- Ви віддавали перевагу як супернику Англії чи Нідерландам?


– У кожного своя думка та переваги. Обидві збірні були добрі. На старті турніру вони були серед претендентів на титул. Англія дуже сильна, у них досвідчені та загартовані гравці. Це буде дуже тяжкий матч.


Поряд із Францією та Німеччиною, Англія завжди буде одним із головних фаворитів на титул. Зрештою ми зіграли з усіма найсильнішими командами на турнірі. Вони мають винятковий рівень підготовки, і ми сподіваємося опрацювати всі деталі.


– Іспанія – більш грізна сила, ніж Англія?

– Англія дуже сильна, їхня команда складається з гравців дуже високого рівня. Мені не потрібно наводити найвидатніших із них. Вони мають неоднозначні результати на міжнародних турнірах, але ми хочемо продовжувати зростати і покращувати свій рівень. Нам потрібно бути найкращою версією себе, щоб виграти фінал, – сказав головний тренер збірної Іспанії.