8 липня 2024 23:40

Райт про Роналду на Євро-2024: "Він уже не тягне цей рівень - не може відправити м'яч у сітку, обіграти захисника. Жота має бути розчарований тим, що не зіграв проти Франції"

Іан Райт висловився про гру Кріштіану Роналду на Євро-2024.

Збірна Португалії вилетіла з турніру, поступившись команді Франції до 1/4 фіналу (0:0, пен. 3:5). 39-річний нападник відзначився на чемпіонаті Європи однією результативною передачею.

«Португалія має бути дуже розчарована цим вильотом хоча б через те, наскільки гарний їхній склад – від захисту до нападу.

Враховуючи те, як він [Кріштіану Роналду] зіграв на Євро-2024, хоч би яким великим, Діогу Жота, безсумнівно, має бути розчарований тим, що не зміг вийти на поле [у матчі проти Франції].

Зважаючи на те, що я бачив, [Роналду] вже не тягне цей рівень. Яким би він не був хорошим, у якій би формі він не був, яким би цілеспрямованим він не був, видно, що зараз він просто не може відправити м'яч у сітку, зробити рух, щоб пробити головою, не може обіграти захисника», – сказав колишній форвард "Арсеналу" у подкасті Stick to Football.