4 липня 2024 19:46

Мику про збірну Франції: "Не знаю, чи ми згадуватимемо це покоління через 20-30 років. Говорячи про досягнення, додаватимемо: "Як же нудно було дивитися їхні матчі"

Жоан Міку розкритикував гру збірної Франції.


Мені вже давно нудно від гри цієї команди. Щоразу я чую у відповідь: «Так, але вони перемагають». Гаразд, але я наважусь припустити, що з тими гравцями, які є на полі, ми могли б перемагати, граючи трохи краще і в більш атакуючій манері.

Я звинувачую всіх потроху. Тренер закладає основу. У чому Дешам дуже сильний, то це в тому, що він передає своїм гравцям цей менталітет: ніколи не здаватися, триматися до кінця, навіть якщо матч складається не дуже здорово, завжди буде можливість забити. Я вважаю, що у клубах вони грають згуртованіше.

Ми говоримо про команди 1984-го, 1998-го, 2000-го, бо мали гарну гру. Я не знаю, чи ми згадуватимемо це покоління через 20 або 30 років. Ми говоритимемо про послужний список цих гравців і щоразу додаватимемо: «Але як же нудно було дивитися матчі цієї команди», – сказав колишній півзахисник «Бордо» та збірної Франції.