4 липня 2024 16:54
1

Лінекер про сльози Роналду зі Словенією: "Як у талановитого школяра, коли в нього щось не виходить. У Гаскойна на Євро-1990 злегка відстовбурчилася нижня губа, але це був повний вибух"

Гарі Лінекер поділився думкою про сльози Кріштіану Роналду у грі зі Словенією.

На додатковий час матчу 1/8 фіналу Євро-2024 проти Словенії (0:0, 3:0 за пенальті) португалець не реалізував пенальті. Роналду заплакав у перерві між екстра-таймами, а партнери по команді намагалися його втішити.


"Команда не програвала, ще було за що грати, і це було майже... я не хочу цього говорити, але це було майже як у талановитого школяра, коли в нього щось не виходить і він трохи зривається, я це бачив" – сказав Гарі Лінекер.

Він також згадав емоції з Євро-1990, коли Пол Гаскойн отримав жовту картку у матчі з ФРН – це означало, що він пропустив би фінал, якби Англія перемогла у півфіналі (британці поступилися німцям у серії пенальті з рахунком 3:4).

"І це відрізнялося від випадку з Гаскойном, коли у Газзи злегка відстовбурчилася нижня губа, але це був свого роду повний вибух", - заявив колишній нападник збірної Англії.

Чемпіонат світу був