30 червня 2024 22:51

Саутгейт: "Було відчуття, що не все вирішено, знаю, зараз це звучить смішно, але ми тиснули. Беллінгем - фантастика. Кейн - капітан, який підтримує корабель на плаву"

Гарет Саутгейт підбив підсумки матчу Англія - Словаччина (2:1) на Євро-2024.


Англійці з 25-ї хвилини поступалися словакам у матчі 1/8 фіналу Євро-2024 (2:1). На 95-й першим ударом у ворота для Англії Джуд Беллінгем забив через себе, зрівнявши рахунок, а на першій хвилині додаткового часу Харрі Кейн забив переможний гол.

«Я так пишаюся гравцями та характером, який виявили хлопці. Усі, кого ми ввели у гру, зіграли свою роль і допомогли нам подолати цю перешкоду. Ці гравці все підштовхують один одного і допомагають один одному, як це робили сьогодні, і це дало результат.

Беллінгем? Фантастика Ми думали про те, чи варто його змінити, але ви знаєте, що він здатний на такі речі.


Знаємо, що нам потрібно було краще володіти м'ячем, але ми не могли знайти правильні рішення у першому таймі та проявили себе краще у другому. Зрештою, ми забили – таке може статися, якщо продовжуєш вимотувати суперника.

Кейн – визначний бомбардир, він так добре керує командою. Він винятковий капітан, який підтримує корабель на плаву.

У мене [до кінця] було дивне відчуття, що результат матчу не вирішений наперед, і я знаю, що зараз це звучить смішно. Ми давили.


За 15 хвилин до кінця матчу я думав, чи Джуд тримається на ногах. Він та Кейн створюють такі моменти, і саме тому тренер не робить замін, коли люди вимагають їх. У нас на полі було достатньо атакуючих гравців», – сказав головний тренер збірної Англії Саутгейт в ефірі BBC Sport.