30 червня 2024 19:28

Маніше про Жоау Фелікса: "Потрібно бути скромнішим, у футболі одного таланту недостатньо. Він повинен змінити свій менталітет і стати більш конкурентоспроможним"

Маніше поділився думкою про труднощі в кар'єрі Жоау Фелікса.


24-річний гравець збірної Португалії минулого сезону виступав за «Барселону». На його рахунку 44 матчі у всіх турнірах, 10 голів та 6 результативних передач.

«Ви ставите питання, чому його прогрес зупинився, але я думаю, що у футболі одного таланту недостатньо. Потрібно слухати і бути скромнішим.

Жоа має талант, але ми говорили про це ще чотири роки тому, і в усіх клубах, де він був, йому не вдавалося заграти: то він з'являється в десяти матчах, то ні; то ще небагато, то нічого. Він дуже нестабільний. Йому потрібно трохи зупинитися, подумати, що він може робити все по-іншому.

Коли ми розпочинаємо кар'єру, ми незрілі. Тому й робимо помилки. Але потім ти вже не можеш помилятися, бо футбол не зупиняється, і приходять нові та нові гравці.

Фелікс має змінити свій менталітет, стати більш конкурентоспроможним. Ми цього хочемо. Ми хочемо, щоб він досяг стабільності на полі, а також емоційної стабільності», – сказав екс-хавбек збірної Португалії, «Атлетіко» та «Динамо» Маніше.