28 червня 2024 11:15
1

"Це все ху##я!‎": Сабо жорстко відреагував на на претензії Орбана щодо Закарпаття

Колишній головний тренер національної збірної України та київського Динамо максимально жорстко відповів прем’єр-міністру Угорщини Віктору Обрану, який висловив територіальні претензії своєї країни щодо Закарпаття.


Днями уряд Угорщини, де заправляє посіпака президента-диктатора РФ Володимира Путіна Віктор Орбан, зробив заяву, а радше навіть вимогу до України визнати усе Закарпаття «традиційно угорським».

Ці слова Орбана зачепили за живе і легенду київського Динамо Йожефа Сабо, який є етнічним угорцем, народженим на Закарпатті.

«Це все ху##я! Коли я народився, то Ужгород був територією Чехословаччини, а не Угорщини. З 1945 року Закарпаття – це Україна. Я хоч і не мільйонер, але дача у мене досі на Закарпатті. Ставлення до угорців і українців там чудове! В Ужгороді 99% за Україну, це я вам точно кажу!

Орбан робить антиукраїнські заяви просто від безвиході. Ще раз повторюся, Орбан – це покидьок. Коли він навчався в університеті, його завербувало КДБ. На ньому вже мотузка висить. Якщо він щось не те скаже або зробить, росіяни його приберуть», – розповів Сабо в інтерв'ю Sport-express.ua.
В Ужгороді 99% за Україну, це я вам точно кажу!

Ага, розкажи, це можна легко перевірити хто набирає найбльші рейтинги на виборах в тому регіоні.