26 червня 2024 20:56
43

Україна – Бельгія 0:0. ЄВРО-2024. Показавши непогану гру з 3-ю командою світу, наша команда посідає останнє місце у групі та закінчує виступи на чемпіонаті Європи.

Україна - Бельгія 0:0


Україна: 12. Трубін - 24. Тимчик, 13. Забарний, 3. Сваток, 22. Матвієнко, 16. Миколенко - 18. Бражко, 19. Шапаренко, 14. Судаков - 9. Яремчук, 11. Довбик

Запасні: 1. Бущан, 23. Лунін, 2. Конопля, 4. Таловєров, 5. Сидорчук, 6. Степаненко, 7. Ярмоленко, 8. Малиновський, 10. Мудрик, 15. Циганков, 17. Зінченко, 20. Зубков, 21. Бондар, 25. Ванат, 26. Михайличенко


Бельгія: 1. Кастельс - 5. Вертонген, 4. Фас, 3. Теате, 21. Кастань - 24. Онана, 8. Тілеманс, 7. Де Брюйне, 22. Доку, 9. Троссард - 10. Лукаку

Запасні: 12. Камінскі, 13. Селс, 2. Дебаст, 11. Карраско, 16. Вранкс, 17. Де Кетеларе, 18. Мангаля, 19. Бакайоко, 20. Опенда, 23. Вермеерен, 25. Де Кейпер


Прев'ю


Україна - Бельгія ON-LINE


Сьогодні збірна України проведе свій третій матч на Євро-2024, в якому зустрінеться з Бельгією. Ця гра стане визначальною і дасть відповідь на питання, чи вийде наша національна команда до 1/8 фіналу турніру.


Якщо говорити про розклади, то вихід до плей-оф підопічним Сергія Реброва гарантує перемога. У разі, якщо «синьо-жовті» зіграють внічию, тоді потрібно буде, аби Румунія та Словаччина також не розійшлися миром в паралельній грі. А в разі програшу України бельгійцям, шанси на прохід далі нам залишить можлива перемога румунів над словаками.


Збірна України у рамках поточного чемпіонату Європи провела дві гри: поступилася Румунії (0:3) та здолала Словаччину (2:1). Тим часом Бельгія зазнала поразки проти словаків (0:1) та впоралася з вищезгаданими румунами (2:0).


Цікаво, що збірна України ще жодного разу не зустрічалася з Бельгією, ані в офіційних матчах, ані в товариських. Таким чином, це буде перша очна гра команд.


Під питанням на наступний поєдинок вінгери нашої команди – Михайло Мудрик та Віктор Циганков, які пропустили передігрове тренування, але Сергій Ребров на прес-конференції висловив думку, що всі зможуть зіграти.


Щодо команди Роберто Мартінеса, то в неї є дві втрати. Через перебір жовтих карток не зможе зіграти вінгер Доді Лукебакіо. Крім того, не вийде на поле опорник Аксель Вітсель, який досі не залікував своє ушкодження.


Орієнтовний склад збірної України:


Трубін – Тимчик, Забарний, Матвієнко, Миколенко – Бражко, Шапаренко, Судаков, Циганков, Мудрик – Яремчук


Головним арбітром призначено 45-річного англійця Ентоні Тейлора.


Трансляцію в Україні забезпечить відеосервіс MEGOGO – MEGOGO Футбол 1. Також дивитися можна буде на регіональних каналах «Суспільного» (крім ОТТ-платформ).


«Динамоманія» о 19.00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Ванат затерялся
Як ця людина змогла забити стільки м'ячів в чемпіонаті Іспанії?
Сховати
наверно ла-лига слабенькая
monty, может, у него в клубе есть тренер, который умеет использовать лучшие качества игроков?
Сховати
Terz, ти на стіки тупий ?
Зняти Яремчука і залишити мертвого довбика з жовтою, браво
Великому тренеру ніхто не підказав, що нам треба забивати?
Ребров сам себе переграв замінами. Яремчук і Шапа добре грали. Де Ярмоленко?
20 хв залишилося, хто буде забивати??
Микола заміна
Заба переляканий якийсь
Румуни зі Словаками як я розумію договорняк катають?)
Сховати
Хоча мали б грати на перемогу, так як переможець нашої групи з високою імовірністю гратиме проти Словенії в 1/8
я не знаю чим це все завершиться, але ми граємо в шахи , а не в "чапаєва"....на мій погляд, треба міняти Судакова на Зіну, і Шапу ставити вище...