25 червня 2024 15:17

Спаллетті обурився питаннями журналістів про склад Італії та побоювання невиходу з групи: "Що це за питання? Якби я боявся, я б займався вашою роботою"

Лучано Спаллетті розлютився на журналістів після матчу з Хорватією.


Зустріч групового етапу Євро-2024 завершилась із рахунком 1:1. Італія зрівняла рахунок у доданий арбітром час.


На прес-конференції один із представників ЗМІ запитав, чи не є стартовий склад результатом договору між тренером та командою.

«Що ти маєш на увазі, говорячи про договір? Здається, тобі хтось про це розповів! Що думаєш? Скільки тобі років? 51? Отже, ти маєш ще 14 років, перш ніж ти доживеш до 65. Мені 65. Я розмовляю з гравцями.


Що ти маєш на увазі, говорячи про договір? Тобі це сказали, і ти вирішив це повторити. Це слабкість до тих, хто зливає інформацію. Якщо хтось зливає інсайдерську інформацію, то хтось шкодить збірній. Я розмовляю з гравцями день у день», – сказав головний тренер збірної Італії.


Також Спаллетті обурився питанням іншого журналіста, коли той запитав, чи фахівець не боявся, що Італія не вийде з групи.


Що це за питання? Чого мені боятися? Якби я боявся, то робив би те, що й ви, хлопці – просто прийшов сюди і дивився б ігри. Я займався б вашою роботою.


Нема рації боятися. Я можу заплатити за квиток. Взагалі мені його дають безкоштовно, тому що тепер я знаю так багато людей...


Хорватія могла виграти матч, вони гарна команда. На такому рівні кожен може виграти.


Не треба знущатися з нас до того, як ми програли. Це не прийнятно. Я засмучений і розчарований, якщо ми програємо. Я віддаю все для своєї країни, бо люблю людей.


Я не заздрю тим, хто досягає результату, а я не можу. Я хочу робити свою роботу добре і не хочу, щоб на мої плечі лягав додатковий тиск, який чинять люди», – заявив Лучано Спаллетті.