25 червня 2024 14:24

Неймар підтримав збірну Бразилії після 0:0 з Коста-Рікою: "Бути футболістом – значить критикувати за кожен пас, за кожен удар. Бувають дні, коли нічого не виходить"

Неймар підтримав збірну Бразилії після нічиєї на Кубку Америки.


Команда Дорівала Жуніора не змогла обіграти збірну Коста-Ріки у першому турі групового етапу (0:0).

Після матчу Неймар опублікував свою фотографію зі стадіону.

«Коли ми виходимо на поле, ми, мабуть, хочемо зробити все, що в наших силах. Бувають дні, коли в нас нічого не виходить, але бувають дні, коли все виходить.

Бути футболістом – значить постійно критикувати, за кожен пас, за кожен удар, за кожне рішення... і чому це все? Тому що всі бразильці хотіли стати гравцями збірної Бразилії, всі мріяли і намагалися. І саме тому ті, хто перебуває за межами поля, думають, що знають більше, ніж ті, хто перебуває усередині команди.

Збоку можна побачити те, чого ти ніколи не побачив би на полі, де ти за лічені секунди маєш змінити хід гри. І сьогодні я був одним із уболівальників, відчував, що гол не заб'ють, мене пробирав озноб, але я ніколи не переступлю межу.

Гра закінчена, ми рухаємось далі, давайте тренуватися та вдосконалюватися до наступного матчу. Я дуже вірю в цю команду і знаю, що вона зробить все можливе для себе, своєї сім'ї та всіх бразильських уболівальників!» - Написав форвард "Аль-Хілаля".