23 червня 2024 23:29

Райс про критику збірної Англії: "Так кажуть, ніби ми вилітаємо з Євро, хоча ми перші в групі. Давайте вселимо впевненість у гравців, скажімо Фодену, Беллінгему, що вони найкращі у світі"

Деклан Райс висловився про критику на адресу збірної Англії, яка звучить від екс-гравців.


«Я не розчарований, бо я вже досить довго граю у футбол та знаю, як вони працюють. Тому мене це зовсім не турбує. Вони мають право на свою думку. Вони на телебаченні, вони кажуть, що хочуть.


Деяких із них я знаю особисто, чудові хлопці. Але вони були на нашому місці, і, перш ніж говорити, іноді вони повинні подумати про те, що були там, де я зараз, і не домагалися хороших результатів на турнірах.


Я не знаю, чому всі відчувають, що Англія так погано виступає на цьому Євро. Про це говорять так, ніби ми вилітаємо. А ми посідаємо перше місце у групі.

Нам потрібно зберігати позитивний настрій. Давайте вселимо впевненість у футболістів. Ваші гравці, такі як Філ Фоден, Сака, Джуд Беллінгем, – давайте скажемо їм, що вони найкращі на світі. Нехай вони читають і думають: "Я вийду і віддам усі сили". Це краще, ніж якщо вони читатимуть негативні коментарі та пам'ятають, думаючи, що вони не в змозі грати певним чином», – сказав хавбек збірної Англії.