21 червня 2024 10:08

"Челсі" запропонував €50 млн за 20-річного форварда "Атлетико"

Лондонський «Челсі» зробив три пропозиції щодо трансферу 20-річного форварда мадридського «Атлетіко» Самуеля Омородіона. Про це повідомляє журналіст та інсайдер Маттео Моретто.

За інформацією джерела, лондонський клуб тричі звертався до мадридського "Атлетіко" для трансферу іспанського нападника. Остання пропозиція «синіх» досягла € 50 млн та бонуси, але «матрацники» відмовилися від продажу гравця.


Повідомляється, що "Атлетіко" хоче зберегти Омородіона наступного сезону. Раніше у ЗМІ повідомлялося, що іспанець може залишити команду, якщо влітку за нього буде запропоновано в районі €80 млн.


Форвард є вихованцем «Гранади», за яку зіграв у 1-му турі Ла Ліги минулого сезону та вразив ворота «Атлетіко». Після цього матчу іспанець оформив перехід до мадридського клубу, звідки вже й вирушив в оренду до "Алавеса". Загалом минулого сезону у всіх турнірах іспанець зіграв у 36 матчах, забив дев'ять м'ячів і віддав одну результативну передачу. Орієнтовна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, – €35 млн.