20 червня 2024 15:05

Скалоні про Мессі та Ді Марії у збірній Аргентини: "Мене не турбує їхнє майбутнє, немає сенсу думати, коли вони підуть. Давайте насолоджуватися ними зараз, захистити титул - хороший виклик"

Ліонель Скалоні висловився про майбутнє Ліонеля Мессі та Анхеля Ді Марії у збірній.

Обидва аргентинці увійшли до складу національної команди на Кубок Америки, що стартує сьогодні у США. Аргентина є чинним володарем титулу.


Збірна Скалоні зіграє з Канадою о 03:00 за московським часом. 36-річний Мессі може побити рекорд за кількістю матчів на Кубку: на його рахунку 34 гри з моменту його дебюту на змаганні у 2007 році. Ді Марія провів 23 кубкові матчі, 36-річний гравець оголосив, що піде зі збірної після закінчення поточного турніру.

«Нам удалося налагодити процес у збірній. Баланс, крім титулів, у тому, щоб отримувати задоволення.


Приємно бачити, як вони тренуються та грають, як вони себе проявляють. Мене не турбує майбутнє Мессі та Ді Марії. Немає особливого сенсу думати про те, коли вони підуть. Давайте насолоджуватися ними зараз, побачимо, що буде пізніше.

Мессі гаразд, він щасливий. У мене з'явилися нові ідеї та сили. Захистити титул – добрий виклик», – заявив головний тренер збірної Аргентини.