20 червня 2024 11:21

Слот про схожість стилів з Клоппом: "Тому я "Ліверпулі", думаю. Зараз це стиль сучасних тренерів, у великому клубі потрібно володіти м'ячем, мати багато енергії"

Арне Слот розповів про свій ігровий стиль.


– Звичайно, важливо, щоб ви були самим собою, але, судячи з того, що ми знаємо, можливо, між вашим стилем та стилем Юргена Клоппа є певна схожість?


– Я думаю, що є, і я думаю, що це також одна з причин, чому я прийшов сюди, а Ліверпуль звернувся до мене. Вони не шукали той самий типаж, але, думаю, коли щось успішно працювало з певним стилем гри, хочеться розвинути це, продовжити так само.


Так, у мене такий стиль, але я думаю, що це стиль багатьох сучасних тренерів на даний момент: ми всі були трохи натхненні суперництвом між «Сіті» та «Ліверпулем». Нас усіх надихали Гвардіола та Клопп.


І я думаю, що у «Фейєноорді», як у великому клубі, це, напевно, єдиний стиль гри – сильно володіти м’ячем, мати багато енергії.


Зараз порівнюють клуб, який я залишив із тим, у якому я збираюся працювати. Уболівальникам обох подобається бачити команду, яка хоче зробити все, щоб виграти матч, і якщо справи йдуть погано, намагається перевернути гру, «Ліверпуль» робив це багато разів, так само як і моя колишня команда, – розповів головний тренер «Ліверпуля». Перше офіційне інтерв'ю.