8 травня 2024 22:06

МЮ оцінює Грінвуда в 40-45 млн фунтів. "Барса", "Атлетико", "Юве" та клуби АПЛ цікавляться гравцем

За інформацією The Telegraph, у підписанні півзахисника зацікавлені принаймні два клуби Прем'єр-ліги, проте сам футболіст із більшою ймовірністю гратиме за межами Англії, якщо «Юнайтед» продасть його цього літа.

Джерела в Іспанії повідомляють, що за Грінвудом уважно стежить «Атлетіко», який применшує свій інтерес. «Барселона», як і раніше, хотіла б придбати форварда, але зараз не має коштів для укладання угоди. Інші іспанські клуби продовжують стежити за ситуацією.

В Італії форвард цікавий «Ювентусу» та «Лаціо».

«Хетафе», де він грає на правах оренди, хотів би зберегти Грінвуда ще на один сезон, але його висока вартість у поєднанні із зарплатою 75 тисяч фунтів на тиждень перевищує їхні фінансові можливості. Крім того, «Юнайтед» більше схиляється до продажу гравця, тому може погодитись на ще один сезон оренди лише за умови, що він супроводжуватиметься обов'язковим викупом за встановленою ціною.

Передбачається, що «Юнайтед» оцінює Грінвуда приблизно 40-45 млн фунтів. Оскільки гравець є випускником академії, будь-який продаж принесе клубу чистий прибуток та забезпечить кошти для нових придбань. Це може виявитися важливим, оскільки манкуніанці з ймовірністю не зможуть взяти участь у єврокубках, а їх бюджет на літнє трансферне вікно буде обмежено фінансовими правилами Прем'єр-ліги.

Діючий контракт футболіста з МЮ розрахований до червня наступного року з можливістю продовження ще на рік.