17 жовтня 2022 14:46

"Барса" не збирається звільняти Хаві, незважаючи на поразку від "Реала" у Ла Лізі та невдачі у Лізі чемпіонів

"Барселона" вірить у Хаві, незважаючи на поразку від "Реала" та невдачі в Лізі чемпіонів.


Як пише Diario Sport, керівництво синьо-гранатових розчароване і засмучене результатами минулого тижня, під час якого «Барселона» зіграла внічию з «Інтером» (3:3) у Лізі чемпіонів і максимально ускладнила своє становище у боротьбі за вихід у плей-офф. а також поступилася "Реалу" (1:3) у 9-му турі Ла Ліги.



Незважаючи на ці результати, керівництво «Барселони» вірить у Хаві і очікує, що команда швидко відреагує на ситуацію, що склалася, у двох найближчих матчах Ла Ліги проти «Вільярреала» та «Атлетика».

"Барселона" не розглядає можливість звільнення Хаві. Його вважають найбільш підготовленим для організації перебудови у команді тренером. При цьому від тренера чекають прогресу відразу в кількох аспектах – керівництво хоче, щоб у складі «Барси» виходили ті, хто більше цього заслуговує, а також чекає, що команда показуватиме якісніший футбол у топ-матчах.


У клубі поки не розуміють, чому результати «Барси» після паузи на матчі збірних так погіршилися – після неї команда здобула дві непрості перемоги над «Мальоркою» (1:0) та «Сельтою» (1:0) у Ла Лізі, не виграла у «Інтера» у Лізі чемпіонів (0:1 та 3:3), а також поступилася «Реалу».


Президент «Барси» Жоан Лапорта дуже злий, він почувається безсилим. Йому здавалося, що він зробив максимум для створення конкурентоспроможної команди, вклавши в трансфери понад 200 млн євро та активувавши чотири економічні важелі. При цьому Лапорта знає, що Хаві завзято працює над розбудовою команди, і розуміє, що тренеру потрібно дати час.